fbpx
Annonce

Avis: Barca holder øje med utilfreds De Bruyne

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.05.20

© Getty Images
// De Bruyne

Manchester City er blevet udelukket fra europæisk fodbold i de kommende to sæsoner og de har fået en bøde på 30 mio. euro for fusk med regnskabet. Det kan sende utilfredse Kevin De De Bruyne videre i karrieren.

Udelukkelsen fra Champions League og Europa League i de to kommende sæsoner kan føre til en stor stjerneflugt fra den engelske klub. Det inkluderer stjernespilleren Kevin De Bruyne, som Barca nu holder øje med. Det skriver den catalanske avis Sport.

De Bruyne er ikke tilfreds med udsigten til at misse fodbold på den største scene i to sæsoner, så det kan få belgieren til at skifte klub. Midtbanespilleren er blandt de bedste i verden på sin position, så derfor følger Barca tæt med i hvordan situationen udvikler sig.

Manchester City har appelleret dommen fra UEFA til sportsdomstolen CAS. Hvis de ikke får omstødt dommen, er det meget sandsynligt, at flere af deres spillere vil søge væk fra klubben. Ingen ved endnu hvad der kommer til at ske i sagen.

I et interview med avisen Het Laatste Nieuws fra hjemlandet Belgien antyder De Bruyne, at han ikke er tilfreds med at misse europæisk fodbold og at det kan få ham til at forlade Manchester City. Hvis City kun bliver udelukket i et år, vil han måske blive i klubben.

.:FORSIDE:.