fbpx
Annonce

Avis: Barca enig med Koeman om vilkårene for exit

FCBARCELONA.DK - 26.11.21

// Ronald Koeman

instabar


Der har været helt stille omkring Ronald Koeman siden han blev fyret for en måned siden. Nu fortæller avisen Sport, at Barca et nået til enighed med Koemans advokater om vilkårene for ophævelsen af kontrakten, der løb til juni i år.

Nederlaget mod Rayo Vallecano den 28. oktober var den berømte dråbe der fik bægeret til at flyde over. På vej hjem i flyet fra Madrid fik Koeman at vide af præsident Laporta, at samarbejdet ikke kunne fortsætte.

Koeman havde kontrakt med Barca til juni måned, hvor denne kunne forlænges med en sæson mere, hvis begge parter var enige om det. I stedet har det den seneste måned handlet om, at blive enige om vilkårene for ophævelsen af Koemans kontrakt.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Her har Koeman haft de bedste kort på hånden, for han har naturligt krævet det som han har krav på i henhold til kontrakten. Barcas ledelse har hele tiden været klar over, at de næppe kunne presse en billigere aftale igennem og heller ikke ville forsøge at gøre det, i respekt for en af klubbens store legender.

Det har i stedet handlet om at finde en løsning, der ikke presser Barcas økonomi mere end nødvendigt. Avisen fortæller at man er nu er blevet enige om, at Koemann får sit tilgodehavende, angiveligt lidt mere end 10 mio. euro, udbetalt inden den 31/12 i år.

Der er også indgået aftaler med Koemans assistenter, Alfred Schreuder og Henke Larsson.

Dermed sættes der et definitivt punktum for Koemans tid som træner i Barca, et ophold der slet ikke gik som hollænderen havde håbet.

.:FORSIDE:.