fbpx
Annonce

Avis: Adama Traoré rygtes tilbage til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.06.21

© Getty Images
// Adama


Adama Traoré forlod den catalanske storklub i 2015 til fordel for engelsk fodbold hos Aston Villa. Den lynhurtige kantspiller er siden endt i Wolverhampton Wanderes, men den 25-årige catalaner kan nu være på vej tilbage til Barca.

El Mundo Deportivo skriver, at Adama Traoré kan ende tilbage i Barca denne sommer, fordi der kan komme mange byttehandler i sommerens transfervindue, som følge af den økonomisk pressede situation i mange klubber.

Wolverhampton er interesseret i flere Barca-spillere, herunder Carles Aleñá og Francisco Trincao. Derfor kan Adama Traoré blive brugt som betaling for en af de spillere påpeger den catalanske avis. I den forbindelse er Adama Traoré også interessant for Barca.

En byttehandel mellem netop catalanerne og Wolves er meget sandsynlig, da superagenten Jorge Mendes har gode forbindelser til begge klubber, specielt til Laporta. Dertil er det Mendes som står bag portugiser-kolonien i Wolverhampton.

Mendes var også med til at sende Nelson Semedo til Wolves sidste sommer, så denne sommer kan han komme til at spille endnu en rolle i udvekslingen af spillere mellem Wolverhampton og Barca.

.:FORSIDE:.