fbpx
Annonce

Atlético Madrid har smidt 19 point i løbet af 2021

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.05.21

© Getty Images
// Atletico Madrid

For blot få måneder siden var Atlético Madrid hele 13 point foran Barca i tabellen. Madrilenerne lignede en sikker mester, men sådan ser det ikke længere ud, da Diego Simeones mandskab har vist svaghedstegn her i 2021.

I februar var Atlético Madrid 13 point foran Barca, men det er ikke realiteten mere. Inden dagens indbyrdes opgør er afstanden mellem de to klubber nu nede på kun to point. Det skyldes ikke mindst Barcas flotte begyndelse på året og de mange sejre i løbet af foråret.

Samtidig har Atlético smidt 19 point. Nedturen for dem startede den 8. februar, da de spillede uafgjort mod Celta Vigo med 2-2 hjemme i Madrid. Siden har Diego Simeone ikke fået sine spillere til at toppræstere, som de gjorde i efterårsdelen af sæsonen.

Efter det skuffende resultat mod Celta i den spanske hovedstad har Atlético mistet point mod Levante, Real Madrid, Getafe, Sevilla, Betis og Athletic. De mange pointtab til Atlético har dermed gjort, at Barca for alvor igen er kommet tilbage i mesterskabskampen i de seneste uger.

Det skaber håb for dagens opgør, hvor Barca med en sejr kan tage førstepladsen tilbage.

.:FORSIDE:.