fbpx
Annonce

Araujo: 'Jeg vidste ikke der var tilbud fra Madrid'

FCBARCELONA.DK - 31.01.21

© Getty Images
// Ronald Araujo

Ronald Aruajo har gjort det godt i fraværet af den langtidsskadede Gerard Piqué og i et interview fortæller han, at han håber at få mange år i klubben. Han fortæller også om dengang Real Madrid forsøgte at hente ham.

Det er avisen El Mundo der har taget en snak med Araujo og er der ingen tvivl om, at spilleren fra Uruguay håber på en lang karriere i den catalanske hovedstad.

'Jeg arbejder for at være her i mange år. Det er et af mine mål og noget jeg rigtig gerne vil. Jeg kan lide Barca og hvis det er muligt, vil jeg med glæde blive her i 10 år. Det vigtigste er at jeg fortsætter med at være mig selv og fortsætter med det jeg gør ved træningen og i kampene. Jeg skal hjælpe holdet på min måde og det ved at jeg gør' siger han.

Inden Barca købte Araujo, var andre klubber også ude efter ham, blandt dem Real Madrid. 'Der var flere tilbud, men på det tidspunkt var der ingen der fortalte mig, at der var et fra Madrid. Senere fik jeg det at vide, men jeg er glad for at være kommet til Barca og jeg ønsker at fortsætte her' udtaler han.

Han bliver spurgt, om han kan huske første gang han hørte om et muligt skifte til Barca. 'Det husker jeg fint. Jeg var i Uruguay og sov eftermiddagslur og pludselig ringede min repræsentant. Jeg vidste jeg skulle til Europa, men jeg vidste ikke hvor. Han fortalte at der var en mulighed for at tage til Barcelona og det gjorde mig meget glad. Jeg ringede til mine forældre som de første, som jeg altid gør' svarer han.

Efter en kamp mod Eibar, hvor en fejl af Araujo kostede et mål, var han hurtigt ude at tale med medierne. Det viser sig, at det var noget han følte behov for. 'Jeg gjorde det af min egen fri vilje. Efter kampen følte jeg, at jeg måtte sige noget. Jeg ville udtrykke hvad jeg følte på det tidspunkt' afslutter han.

.:FORSIDE:.