fbpx
Annonce

Ansu Fati er favorit til at vinde Golden Boy

Anders Lang Jensen - 16.11.20

© Getty Images
// Ansu Fati

Hvert år kåres det største fodboldtalent i europæisk fodbold af den italienske avis Tuttosport. Store navne har gennem tiden modtaget hæderen som ungt talent, og Barcas Ansu Fati ligner en favorit til den kommende uddeling.

Tuttosport deler stemmerne op, så fodboldfans verden over kan stemme, mens journalister fra Europa også stemmer for til sidst at gøre op, hvilken spiller under 21 år som lige nu lyser klarest på den europæiske fodboldhimmel. Og ifølge avisen El Mundo Deportivo fører Ansu Fati kapløbet.

Mundo Deportivo beretter nemlig, at Barcas store offensivtalent fører markant i optællingen af stemmer afgivet af fans på Tuttosport. Hele 36 procent af stemmerne har Fati på nuværende tidspunkt. Andenpladsen er lige nu ungarske Dominik Szoboszlai fra Red Bull Salzburg på 23 procent.

Det ville heller ikke være den store overraskelse, hvis Ansu Fati løber med trofæet som Golden Boy. Fati er kun 18 år og har spillet sig ind som fast mand hos Barca og været afgørende på holdets offensiv. Fati er ude med en længerevarende knæskade, men talentets præstationer inden uheldet er ikke til at tage fejl af.

Prisen uddeles den 14. december, og spillere som Paul Pogba, Kylian Mbappé og sågar Lionel Messi har tidligere vundet Golden Boy.

.:FORSIDE:.