Anonym indsats af Braithwaite i dansk EM-skuffelse

FCBARCELONA.DK - 12.06.21

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite spillede samtlige 90 minutter, da Danmark tog hul på EM med opgøret mod Finland. Her gjorde Barca-spilleren stort set intet væsen af sig i et opgør, der blev præget af Christian Eriksens uhyggelige uheld.

Trods massivt overtag i boldbesiddelse og afslutninger, måtte Danmark se sig besejret af Finland i EM-åbningen i Parken. Finnerne scorede på deres eneste afslutning i kampen da Pohjanpalo gjorde det 0-1 efter en times spil.

Braithwaite startede som ventet på banen, men der var intet der lykkedes for Barcas danske angriber. I første halvleg kom han til en enkelt afslutning, hvor han med venstrebenet sendte bolden langt forbi mål.

Ellers så man nærmest intet til Braithwaite, der hverken lykkedes med sin driblinger eller indlæg. Han blev alligevel på banen i samtlige 90 minutter i et opgør der blev suspenderet i over en time, på grund af Christian Eriksens alvorlige uheld lige før pausen, hvor han faldt livløs til banen.

Danmark og Martin Braithwaite spiller sin næste kamp ved EM på torsdag, hvor de møder Belgien.