fbpx
Annonce

Avis: Ajax-spiller er alternativ til Eric Garcia

Magnus Wind - 12.12.20

// Lisandro


Eric Garcia står fortsat højt på Barcas ønskeliste, hvis klubben vælger at købe en ny forsvarsspiller i januars tranfervindue. Hvis det dog ikke lykkes at hente Garcia, kan Ajax-spilleren Lisandro Martínez blive et alternativ.  

Barcas mange skadesproblemer i forsvaret kan tvinge klubben til at hente forstærkninger til den bagerste kæde, når transfervinduet åbner til januar. Her er Manchester Citys Eric Garcia fortsat Barcas førsteprioritet, men hvis det ikke lykkes catalanerne at hente midterforsvaren, kan klubben kigge efter alternativer. 

Ifølge avisen Dario Sport, så foretrækker Barca Ajaxs Lisandro Martínez, hvis Garcia ikke kan hentes i City. 22-årige Martínez kan både spille i midterforsvaret, som venstreback samt på den defensive midtbane. Der er dermed tale om en alsidig argentiner, som også Ronald Koeman angiveligt er interesseret i. Dario Sport meddeler nemlig, at det skulle være hollænderen selv, som skulle have foreslået Ajax-spilleren. 

Desuden har Barca en god historik med den hollandske klub, når det kommer til spillerhandler. I de seneste sæsoner har catalanerne nemlig hentet både Sergiño Dest og Frenkie De Jong i Amsterdam-klubben. Martínez har kontraktudløb med Ajax i sommeren 2023. 




 

.:FORSIDE:.