fbpx
Annonce

Agent afviser at De Jong pjækkede fra Antwerp-kamp

FCBARCELONA.DK - 16.12.23

// Royal Antwerp

Frenkie de Jong blev hjemme i Barcelona, da Barca i onsdags mødte Royal Antwerp. Forklaringen var at han var syg, men der her været rygter om, at det ikke var rigtigt. De rygter har fået hans agent op i det røde felt.

Først udtog Xavi sin trup til kampen mod Royal Antwerp uden Lewandowski, Gündogán, Araujo og De Jong, men dagen efter ombestemte Barca-træneren sig og efterudtog de tre førstnævnte, mens De Jong stadig var fravalgt. Årsagen blev angivet til sygdom og feber.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spekulationerne gik dog på, at Frenkie de Jong ikke ville med til Belgien til den betydningsløse kamp og at han derfor meldte sig syg uden at være det. De rygter har nu fået hans agent Ali Dursun på banen.

'Det er det dummeste der er sagt om Frenkie i lang tid. Det er falske nyheder. Spilleren var ganske enkelt syg og havde feber' udtaler han til avisen De Telegraf.

Meldingerne gik på, at sportsdirektør Deco havde været vred og stillet kritiske spørgsmål til De Jongs afbud, men det afviser Dursun. 'Man skal ikke røre ved Frenkie de Jongs renomé. Han er et forbillede som professionel. Han leverer altid. Derfor er alt hvad der bliver sagt forkert. Relationen med Deco er både god og stabil' slutter agenten.



.:FORSIDE:.