fbpx
Annonce

20% chance for at Barca trækker Leipzig i dag

FCBARCELONA.DK - 18.12.23

// Champions League


Den helt store lommeregner har været fremme inden dagens lodtrækning til otttendedelsfinalerne i Champions League. På grund af de regler der er, er tyske RB Leipzig det hold som Barca har størst chance for at trække.

Otte gruppevindere skal møde otte toere i ottendedelsfinalerne, men helt så enkelt er det alligevel ikke. Reglerne sig nemlig, at to hold fra samme land ikke kan trække i hinanden, ligesom to hold fra samme gruppe ikke kan mødes.

De otte gruppvindere er Bayern München, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Dortmund, Manchester City og Barcelona.

De otte toere er FC København, PSV Eindhoven, Napoli, Inter, Lasio, PSG, Leipzig og Porto.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da der ingen hold er fra La Liga blandt toerne, kan Barca trække hvilket som helst af de øvrige syv hold. Alligevel er der størst chance for, at det bliver Leipzig der kommer op af bowlen. Det fortæller statistik-mediet MisterChip.

Der er 20% chance for at trække RB Leipzig og det skyldes, at tyskerne ikke kan trække landsmændende fra Bayern og Dortmund, og heller ikke City, som de var i gruppe med. Dermed har Leipzig kun fem mulige modstandere, hvoraf én altså er Barca. Derfor de 20%.

Sandsynligheden for at trække én af de øvrige seks hold er meget lige, for den svinger mellem 13,21% og 13,59%.

Lodtrækningen finder sted i dag kl. 12.00 i UEFA's hovedsæde i Nyon, Schweiz.



.:FORSIDE:.