FCBARCELONA.DK - 25.05.22

// Australien

FC Barcelona: Ter Stegen (Tenas 46'), Alves, Araujo, Umtiti (Mármol 73'), Balde (Alba 62'), Busquets (Jandro 79'), Alvaro Sanz (Aranda 62'), Gavi (Frenkie de Jong 73'), Dembélé, Adama (Ansu Fati 73') og Luuk de Jong (Aubameyang 62')

Bænk: Arnau Tenas, Mika Mármol, Alba, Jandro, Aranda, Memphis, Ansu Fati, Frenkie de Jong og Aubameyang.

Mål: 0-1 (Dembélé 34'), 1-1 (Piscopo 47'), 2-1 (Traore 53'), 2-2 (Adama 72'), 2-3 (Ansu Fati 77')

FCBSHOP art

De cirka 70.000 tilskuere i Sydney fik onsdag middag dansk tid en god omgang fodbold, da Barca mødte A-League All Stars. Xavi havde valgt at starte med adskillige af førsteholdets profiler, mens der også var blevet plads til Umtiti, Balde og den unge midtbanespiller Alvaro Sanz.

Og det var catalanerne, som kom bedst fra start. Gavi sendte Dembélé af sted i dybden og franskmanden kvitterede med et kølig afslutning, som sendte bolden i mål ved fjerneste stolpen. På trods af flere chancer blev der ikke scoret mere i første halvleg, som altså endte med 0-1 til Barca. I pausen blev Ter Stegen taget ud og ind kom Arnau Tenas.

Efter pausen slog det australske All Star hold hurtigt tilbage. Først var det Piscopo, som efter 47 minutter udlignede, inden Adama Traoré, som hedder præcis det samme som Barcas Adama, gjorde det til 2-1 efter 53 minutter.

De to scoringer til hjemmeholdet fik Xavi til at reagere. Han skiftede Alba, Aranda og Aubameyang ind i stedet for henholdsvis Balde, Sanz og Luuk de Jong. Det gav straks pote, da Adama med noget held hamrede bolden i mål via målmanden til 2-2 efter 71 minutter.

Kort efter udligningen blev Mika Mármol, Ansu Fati og Frenkie de Jong sendt på banen i stedet for Umtiti, Adama og Gavi. Blot fire minutter efter tryllede den blot 21-årige Aranda, da han satte Ansu Fati op til en nem scoring til 2-3.

Efter 79 minutter blev Jandro skiftet ind i stedet for Busquets, men det ændrede ikke på, at 2-3 blev slutresultatet efter en seværdig kamp, som helt sikkert levede op til forventningerne for de mange australske Barca-fans på lægterne.