Video: Uretfærdigt nederlag til Barca B i nøglekamp

FCBARCELONA.DK - 22.04.19

Barca B's drømme om at rykke op i 2. divison A led et alvorligt knæk søndag, da holdet tabte med 1-0 til Valencia Mestalla. Barca B havde ellers et hav af chancer, men Valencias målmand tog det hele.

Det var et vigtigt skridt der blev mistet i går i kampen for at tage en af de fire øverste pladser i tabellen i 2. division B, gruppe 3, der giver playoff kampe om oprykning.

Barca B var på besøg hos Valencias B-hold, Valencia Mestalla, der kæmper for at undgå nedrykning. Det blev en kamp hvor der stod Barca på det hele, mens hjemmeholdet koncentrerede sig om forsvaret.

Barca B kom til flere store muliheder, men enten manglede skarpheden eller også kom Valencia-keeperen i vejen. Han spillede nok sit livs kamp, for han fik fat i rigig meget og holdt sit hold inde i opgøret. 10 minutter før tid slog Valencia så en sjælden kontra, hvor de lykkedes at få bolden i nettet til en helt ufortjent sejr på 1-0.

Med nederlaget beholder Barca B sin sjetteplads i tabellen, men de har nu fem point op til den forløsende 4. plads og der resterer kun fire runder. Dermed ser drømmen om oprykning meget spinkel ud.

Se her et sammendrag af opgøret mod Valencia Mestalla:

.:FORSIDE:.