Video: Træning med fokus på Eibar

FCBARCELONA.DK - 11.01.19

Barca-spillerne samledes i dag til træning efter torsdagens 2-1 pokalnederlag til Levante. Her blev fokus rettet mod søndagens opgave i ligaen, hvor Eibar gæster Camp Nou.

Noget overraskende var såvel Miranda og Chumi fraværende ved træningen i dag, efter at de have spillet mod Levante torsdag aften. De to har ellers været faste deltagere ved førsteholdets træning i længere tid, men Ernesto Valverde vurderer tilsyneladende, at de har godt af at vende tilbage til B-holdet efter den svære og krævende kamp mod Levante.

Til gengæld var fire andre spillere fra B-holdet med ved træningen, nemlig Iñaki Peña, Wagué, Oriol Busquets og Riqui Piug.

Man så også Vermaelen og Samper på træningsanlægget, men de trænede kun med et stykke af vejen, så det varer nok lidt endnu, før de kan få en klarmelding fra lægerne. Dermed var det reelt kun Rafinha og Umtiti der manglede ved dagens træning.

De spillere der var i aktion mod Levante gennemførte en skånsom træning, der mest havde til formål at restituere og løsne musklerne op. Resten, blandt dem Messi, Suárez, Piqué, Rakitic og Alba, gennemførte træningen i normalt tempo.

Se her en video fra dagens træning:

.:FORSIDE:.