Video: To sene mål sikrede Barca B sejr over tophold

FCBARCELONA.DK - 03.12.19

Barcas næstbedste mandskab, Barca B, var på en svær opgave søndag aften, da de tog imod rækkens tophold fra Castellón. Det lignede længe et nederlag, men to scoringer i slutfasen gav holdet en flot sejr.

Efter fire uafgjorte kampe i træk kunne Barca B endelig juble over tre point, da kampen mod Castellón på Estadi Johan Cruyff var fløjtet af og der var virkelig noget at glæde sig over.

Det lignede nemlig længe et nederlag til Barca B, efter at en stor fejl af Araujo i starten af anden halvleg var uheldig at sende bolden i eget mål. Barca B forsøgte alt hvad de kunne for at komme tilbage og fem minutter før tid gjorde Araujo skaden god igen, da han headede en udligning i nettet.

Barca B var dog ikke tilfredse med det ene point og i kampens næstsidste ordinær minut, blev der begået straffe mod Saverio, der spillede en flot kamp. Monchu tog sig sikkert af straffesparket og så var sejren en kendsgerning.

Inden 15. spillerunde toppede Castellón tabellen og var derudover ubesejret i sæsonen, så der var virkelig tale om en flot sejr til Garcia Pimienta og hans spillere. Sejren sender Barca B op på 5. pladsen i 2. division B.

Barca B benyttede følgende spillere i opgøret: Iñaki Peña, Morer (Guillem 70'), Araujo, Mingueza, Akieme, Jandro, Monchu, Riqui Puig (Chumi 92'), Collado, Hiroki Abe (Marqués 70') og Kike Saverio.

Se kampens højdepunkter her:

.:FORSIDE:.