Video: Ter Stegens vilde redninger mod Sevilla

FCBARCELONA.DK - 21.10.18

Ter Stegen viste ren verdensklasse i opgøret mod Sevilla, specielt i to situationer med utrolige dobbelt redninger. Det var med til at holde andalusierne fra at komme ind i kampen for alvor.

Det er ingen nyhed, at Ter Stegen er blandt verdens bedste målmænd, men er der nogen der stadig er i tvivl, skal de blot kigge på de redninger der blev præsteret i går på Camp Nou i topkampen mod Sevilla.

Det var en lige kamp, hvor Barca alligevel var lykkes med at komme foran 2-0 på to tidlige mål. Sevilla spillede lige op med Barca og efter en time kunne der være blevet reduceret, hvis det ikke havde været for Ter Stegens første utrolige dobbeltredning. I stedet scorede Barca til 3-0 lige efter.

10 minutter før tid fik Sevilla reduceret til 3-1 på et lidt tilfældigt skud der blev rettet af. Det gav dem ekstra blod på tanden og Barca kom under pres. Et par minutter før den ordinære tid var det tæt på endnu en reducering, men her kom Ter Stegen så i vejen med en ny fantastisk dobbelt redning.

Disse to aktioner blev afgørende for kampens udvikling, for Sevilla kom aldrig helt tæt på at få indhentet Barcas føring.

Se tyskernes afgørende redninger her:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.