FCBARCELONA.DK - 01.04.19

// Barca B

Barcas B-hold hentede deres anden sejr i træk i weekenden, da Teruel blev besejret med 2-1 på Mini Estadi. De tre point bringer holdet tilbage i kampen om oprykning til 2. division A.

Kampen mod Teruel fik en noget anderledes indledning, for gæsterne var mødt frem med kun et sæt spilletøj, der var i sort. Det kunne dommeren ikke tillade i relation til Barcas mørke blau-grana farver. Resultatet blev, at Barca B spillede i de grønne udebanetrøjer på hjemmebane.

Kampen fik en skidt start for Barca B med en hurtig scoring af Teruel. Barca B kom godt tilbage midt i halvlegen med en udligning af Abel Ruiz på en lidt tilfældig aktion.

De gode takter fortsatte og det blev 2-1 ved Mujica lige inden pausefløjtet. Her var det Riqui Puig der først sendte et skud på stolpen, hvor Mujica var klar på riposten.

Teruel havde mulighederne for at udligne i anden halvleg, hvor Barca B havde det svært, men de holdt stand til slutfløjtet og hentede de tre vigtige point.

Dermed kravler Barca B op på en 7. plads i 2. division B, med kun fem point op til den 4. plads, der giver play-off kampe om oprykning. Netop på 4. pladsen ligger Cornellá, som Barca B gæster i næste runde.

Se højdepunkterne fra 2-0 sejren her: