Video: Sådan styres spillernes mad i Barca

FCBARCELONA.DK - 20.09.19

Når man er professionel fodboldspiller i Barca skal der være styr på kosten og til det har klubben en gruppe af ansatte, som udelukkende tager sig af spillernes mad på Ciutat Esportiva og når holdet er ude at rejse.

Der er tale om et kompliceret logisitisk og samtidig særdeles vigtigt arbejde, når en gruppe af Barcas ansatte hver dag sørger for, at de catalanske spillere får det rigtige at spise, så de kan præstere optimalt på banen. 

Ført an af chefkok Adriá Ponce, ansvarlig for menuen Marta Miguel, samt diætist Toña Lizarraga, sørger de ansatte for, at Barca-spillerne hele tiden får det rigtige at spise. Truppen spiser nemlig enten før eller efter hver træning på Ciutat Esportiva og derudover står klubbens afdeling for mad også for hele menuen, når holdet eksempelvis er på tur i USA eller spiller på udebane i Champions League.

Et kamerahold har fulgt forberedelserne og arbejdet omkring spillernes mad, og det giver et interessant indblik i, hvor stor en indsats der skal til for, at spillerne får det helt rigtige at spise uanset hvor i verden man befinder sig.

Se videoen herunder.

.:FORSIDE:.