fbpx

Video: Pedri overvældet over besøg af Iniesta

FCBARCELONA.DK - 25.11.22

© Twitter
// Andrés Iniesta // Pedri

Pedri har aldrig lagt skjul på, at Andrés Iniesta altid har været hans store idol på en fodboldbane. Derfor var det et stort øjeblik for Barca-spilleren, da klubikonet og idolet i går besøgte den spanske VM-lejri Qatar

Andrés Iniesta står tilbage som en af de allerstørste spillere i Barcas historie, hvor han udgjorde en afgørende del af det succesfulde mandskab, der høstede masser af triumfer med Guardiola og Luis Enrique som trænere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den nu 38-årige Iniesta er stadig aktiv, hvor han spiller i japanske Vissel Kobe. I går lagde han et smut forbi Qatar, hvor han fik mulighed for at hilse på det spanske landshold. Her var der hjertelige gensyn med Jordi Alba, Sergio Busquets og Luis Enrique.

Det mest specielle møde var dog med Pedri, der tydeligvis var overvældet over mødet med sit idol. Man kunne se på Barca-spilleren, at han ikke rigtig vidste, hvad han skulle gøre af sig selv.

'For mig et det en ære at møde mit idol, som jeg fulgte på tv og så hvordan han spillede fodbold. Jeg er meget glad for at have mødt ham' udtalte Pedri efterfølgende.

Se her en video fra Iniestas besøg:.:FORSIDE:.