Video: Messis opsigtsvækkende dommer-kommentar

FCBARCELONA.DK - 06.04.21

© Getty Images

Forsøgte dommer Jaime Latre bevidst at holde Messi ude af El Clásico, da Barca i går mødte Valladolid? Sådan følte Messi det. Det fremgår af et udbrud fra ham, da han forlod banen i pausen.

Messi risikerede karantæne til El Clásico da Barca i går mødte Valladolid og han følte tydeligt at dommeren bevidst ventede på muligheden for at hive et gult kort op af lommen. Det fremgår af en kommentar i pausen.

Da Messi forlod banen lige efter pausefløjtet, opfangede et kamera udbrud fra ham, hvor han frustreret kommenterede dommerens forsøg på at give den advarsel, der ville betyde karantæne i lørdagens Clásico i Madrid.

'Sikke en lyst han har til at give mig et gult kort. Uff, utroligt' kom fra Messi, netop som han passerede holdleder Carles Naval og det kamera der opfangede episoden.

Samtlige catalanske og spanske medier omtaler klippet i dag og de er ikke i tvivl om, at Messi bevidst lod sine frustrationer komme ud, netop som han passerede kameraet. Han kigger på kameraet inden han siger noget og forsøger ikke at dække sin mund, som han ellers ofte gør, når han siger noget der ikke skal opfanges.

Messi ville dermed gøre omverden opmærksom på sin følelse af, at dommer Jaime Latre bevidst forsøgte at holde ham ude af El Clásico, noget der som bekendt ikke lykkedes.

Se episoden her:

videostill


.:FORSIDE:.