Video: Messi bad Brasiliens træner klappe i

FCBARCELONA.DK - 16.11.19

Lionel Messi har ikke det bedste forhold til den brasilianske landstræner, Tite, efter at han efter Copa América i sommer kritiserede argentineren. I gårsdagens Superclásico var det dog Messi, som var efter brasilianeren.

Det anstrengte forhold mellem Messi og Tite startede for alvor efter sommerens semifinale i Copa América, hvor Brasilien på kontroversiel vis og med en meget tvivlsom dommer slog Argentina med 2-0. Det fik som bekendt Messi til at kritisere dommeren efter kampen og tale om korruption. Udtalelser, som fik Tite til at kritisere Barca-angriberen.

Fredag aften var rollerne så byttet om, da Argentina slog Brasilien i Saudi Arabien med 1-0. Her vat det Tite, som brokkede sig højlydt fra bænken over kampens dommer. Især ved én episode, hvor den brasilianske landstræner mente, at Messi burde have et gult kort, kom han med store protester.

Det fik Messi til at kigge ud på Tite og med hånden bede ham om at tie stille ved at sætte fingeren foran munden og efterfølgende give tegn til, at han skulle klappe i. En gestikulation, som kun fik Tite endnu mere op i det røde felt.

Se Messi bede Tite klappe i herunder.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.