fbpx

Video: Koeman blev omringet af vrede Barca-fans

FCBARCELONA.DK - 25.10.21

@ Twitter
// El Clásico // Ronald Koeman

Ronald Koeman er ikke en populær mand i Barcelona i øjeblikket og det fik han at føle efter søndagens nederlag til Real Madrid. Her blev han stoppet i sin bil på vej ud fra Camp Nou af en stor gruppe vrede Barca-fans.

Det er ingen hemmelighed, at der hersker en stor utilfredshed med klubben og holdet blandt de mange Barca-tilhængere. En stor del af utilfredsheden tilfalder cheftræner Ronald Koeman, som indtil videre har skabt skuffende resultater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den store utilfredshed fik Ronald Koeman at føle på nærmeste hold efter kampen mod Real Madrid, hvor han i sin bil skulle forlade Camp Nou. Her blev hollænderen omringet af vrede Barca-fans, som slog på bilen og forsøgte at forhindre Koeman i at køre væk. Samtidig råbte de, at hollænderen skal fyres.

Barca-træneren holdt dog hovedet koldt og kørte stille og roligt fremad, indtil han var fri af de vrede tilhængere. Hændelsen sætter dog en tyk streg under, at Koeman ikke er en populær herre på Camp Nou i øjeblikket og af de mange catalanske fans er ved at have nået deres grænse.

Se sitationen med Koeman og de vrede fans herunder.

https://twitter.com/i/status/1452326649857458188

.:FORSIDE:.