FCBARCELONA.DK - 25.09.22

// Jordi Alba // Nations League

Barca havde hele seks spillere med i startopstillingen, da Spanien lørdag mødte Schweiz i Nations League. Her blev det dog til et skuffende spansk nederlag i en kamp, hvor Jordi Alba kom på måltavlen.

På Estadio la Romareda i Zaragoza tog Spanien lørdag aften imod Schweiz i Nations League og her havde Barca seks spillere med fra start. Her er var tale om Jordi Alba, Eric Garcia, Sergio Busquets, Pedri, Gavi og Ferran Torres.

Det var dog Schweiz, som efter et hjørnespark bragte sig foran, da Manuel Akanji headede bolden i mål til 0-1, som var stillingen ved pausen. 10 minutter inde i anden halvleg udlignede spanierne dog, da Marco Asensio spillede Jordi Alba fri i venstre side af feltet, hvorfra catalaneren bankede bolden i mål til 1-1.

Den uafgjorte stilling holdt dog kun i få minutter, inden Spanien igen blev straffet på et hjørnespark. Her blev indlægget rettet videre til Breel Embolo, som sendte bolden det sidste stykke over stregen til 1-2, hvilket blev kampens resultat.

Med det skuffende nederlag måtte Spanien se Portugal overtage førstepladsen i puljen. Portugiserne har 10 point, mens Spanien har 8, og netop disse to mandskaber mødes i gruppespillets sidste kamp, hvor førstepladsen skal afgøres i en direkte duel.