Video: Første fælles træning i næsten tre måneder

FCBARCELONA.DK - 01.06.20

© Getty Images

Quique Setíen kunne i dag samle samtlige sine spillere til en fælles gang træning, for første gang inden nedlukningen i marts måned. En anden god nyhed var, at Umtiti kunne træne med en del af tiden.

Efter at have trænet for sig selv eller i begrænede grupper på forkellige baner, kunne Barcas spillere i dag træne sammen for første gang siden corona lukkede alt ned i starten af marts måned. Dermed kan holdet for alvor begynde forberedelsen til ligagenstarten, der for Barcas vedkommende bliver lørdag den 13. juni, hvor de møder Mallorca på udebane.

Quique Setién udnyttede naturligt lejligheden til, at dele truppen op i to hold, der spillede mod hinanden. Det er holdets første rigtige kamptræning i næsten tre måneder.

Barca-træneren kunne også glæde sig over, at Samuel Umtiti kunne deltage i den indledende del af træningen, efter at franskmanden har siddet ude med en skade i lægmusklen. Dermed er der gode muliheder for, at han når at blive klarmeldt til ligastarten. Med Umtiti til stede, er Dembélé nu den eneste der ikke kan træne med og det varer nok et par måneder endnu, før det sker.

Det var i øvrigt en rigtig varm dag i Barcelona og træningen blev stoppet flere gange, så spillerne kunne indtage væske.

Se her en video fra dagens træning:

.:FORSIDE:.