Video: Vigtig sejr til B-holdet trods flere afbud

FCBARCELONA.DK - 15.04.19

Barca B måtte undvære Riqui Puig, Wague og Abel Ruiz, da de lørdag aften spillede en uhyre vigtig kamp mod Atlético Levente. Her lykkedes de alligevel med at vinde og dermed er drømmen om oprykning intakt.

Ernesto Valverde havde valgt at disponere over Riqui Puig, Moussa Wague og Abel Ruiz, da Barca lørdag eftermiddag gæstede Huesca. Det satte B-holdet i en svær situation til deres kamp lørdag aften hjemme mod Atlético Levante.

Kampen mod Atlético Levante var nok reelt sidste udkald, hvis Barca B skulle hænge på i kampen om en af de fire øverste pladser i 2. division B, der giver adgang til play-off kampe om oprykning til landets næstbedste række, 2. division A.

B-holdet viste dog en særdeles god moral og kæmpede sig til en sejr på 3-2, efter at de var kommet bagud med 1-2. Sejrsmålet stod Merveil for med 10 minutter tilbage af kampen. Mujica havde inden da bragt Barca B foran i allerførste minut af kampen, mens Carles Pérez udlignende til 2-2 i det 37. minut.

Med sejren har Barca hentet 10 point i deres seneste fire kampe og det bringer dem for alvor ind i kampen om en af de fire øverste pladser i tabellen. De indtager 6. pladsen, kun to point fra fjerdepladsen, men kampen er meget tæt. Næste opgave er på søndag, hvor Barca B gæster Valencias B-hold, der kæmper i bunden af tabellen.

Se et sammendrag af den vigtige sejr her:

.:FORSIDE:.