Video: Dani Alves fik drømmedebut for Sao Paulo

FCBARCELONA.DK - 20.08.19

Barca ville ikke have Dani Alves tilbage, da han tilbød sig denne sommer. I stedet valgte han at tage til Sao Paulo, hvor han i går fik en gedigen drømmedebut. Se her hvad Barca går glip af.

Den 36-årige Dani Alves ønskede ikke at forlænge med PSG, da hans kontrakt udløb den 1. juli. Han kontaktede Barca med et tilbud om at vende tilbage, men klubbens sportslige ledelse takkede pænt nej til den aldrende spiller.

Alves havde ellers holdt et højt niveau i PSG og det fortsatte ved sommerens Copa América, hvor han blev kåret til turneringens bedste spiller.

Efter afslaget fra Barca valgte Alves i stedet at rejse hjem til Brasilien, hvor han tegnede kontrakt med Sao Paulo. Her fik han debut i går i en kamp mod Cearé.

Den kamp vandt Sao Paulo med 1-0 og her var Dani Alves opgørets højdepunkt. Han krydrede indsatsen med kampens eneste scoring kort før pausen.

Spørgsmålet er om Barca skulle have taget chancen med Alves, i stedet for at satse på den uerfarne Moussa Wague, der er rykket op fra B-holdet.

Se Dani Alves' drømmedebut her:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.