Video: Coutinho scorede i brasiliansk 5-0 sejr

FCBARCELONA.DK - 12.09.18

Det var et chanceløst hold fra El Salvador der mødte et veloplagt brasiliansk mandskab i USA, hvor både Coutinho og Arthur startede inde. Det sluttede med en sikker 5-0 sejr, blandt på en scoring af Coutinho.

Arthur var ikke med Brasilien ved VM, men landstræner Tite har ham med i kampene i denne landskampspause, hvor det også blev til en plads i startopstillingen mod El Salvador, et opgør der blev spillet i USA. Også Coutinho startede inde.

Det stod hurtigt klart, at Brasilien var komplet overlegne og de gjorde nærmest hvad der passede dem. Allerede efter en halv times spil stod det 3-0 på scoringer af Neymar, Richarlison og Coutinho. Sidstnævnte scoring var et tørt og fladt skud fra kanten af feltet.

Begge Barca-spillere gjorde det godt på den offensive midtbane og det lover godt for det catalanske spil, hvis de to også finder sammen på deres klubhold.

Kort efter pausen valgte Tite at spare Coutinho for yderligere anstrengelser og 20 minutter før var det Arthurs tur til at blive skiftet ud efter en godkendt indsats.

Se kampens fem scoringer her:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.