Video: Barca-Legends hyldede Rivaldo i Brasilien

FCBARCELONA.DK - 16.04.18

Lørdag var Barcas veteraner, de såkaldte Barca Legends, endnu en gang i aktion. Det skete i en kamp i Brasilien, hvor man hyldede Rivaldo i hans fødeby Recife. Her vandt Barca-veteranerne med 1-0.

Det var Albert Ferrer fra Barcas legendariske ’Dream Team’ fra 90’erne der stod på sidelinjen, da Barca-legends lørdag mødte et sammensat brasiliansk hold på Estadio Arena Pernambuca i byen Recife, hvor Rivaldo er født. Her var 18.000 tilskuere mødt op for at hylde den tidligere brasilianske stjerne, der er en af mest berømte personligheder fra Recife.

Rivaldo var en stor profil i Barca fra 1997 til 2002, hvor han scorede mange mål og flere af dem spektakulære.

Derfor spillede han første halvleg for Barca-Legends, hvor han havde selskab af følgende tidligere profiler: Bonano, Belletti, Dehú, Aloisio, Sorín, Edmilson, Mendieta, Abidal, Giovanni og Saviola,. De sidste 45 minutter trak han i Pernambucos trøje.

For Saviola var det første gang at han optrådte for Barca-legends. Alderen har sat sine spor hos samtlige spillere, så det handlede mere om at have det sjovt og underholde publikum, end at bruge fysikken.

Barca vandt kampen med 1-0 på en scoring af Giovanni i første halvleg. Rivaldo havde selv et godt forsøg inden pausen, hvor bolden prellede af på overliggeren. Her så man tydeligt, at det berømte venstreben ikke er helt koldt endnu.

Se nogle af kampens højdepunkter her:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.