FCBARCELONA.DK - 06.05.19

// Barca B

Barca B holder liv i drømmen om oprykning, efter at de i går hentede en sen sejr på 1-2 over Lleida Deportivo. Sejren betyder at holdet kun er tre point fra playoff-kampe til oprykning og der resterer to runder.

Barcas næstbedste mandskab har ikke haft nogen stabil sæson, men her i slutfasen har de hentet en del point, der holder dem inde i kampen om en af de fire øverste pladser i 2. division B, der giver adgang til playoff om oprykning til næstbedste række, 2. division A.

I går mødte de en direkte konkurrent til oprykning, da de besøgte Lleida Deportivo. Her blev der tale om en lige kamp, hvor Barca B dog havde mest spil og de største chancer.

Barca B kom foran midt i anden halvleg, da Araujo fik rettet et skud af, så bolden gik nettet på et selvmål. Lleida pressede på og to minutter før tid blev der udlignet.

I kampens overtid tog Barca B's keeper Iñaki Peña et hurtigt udspark og det skabte pludselig en helt åben chance, hvor Carles Pérez skubbede bolden over stregen til en 1-2 sejr.

Dermed indtager Barca B en 6. plads med 53 point, kun tre point færre end Espanyol på den forløsende fjerdeplads, en placering som hele fire hold slås om.