Video: Luis Suárez trænede med mandag aften

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Luis Suárez har meldt afbud til Uruguays landskampe, for at komme sig over de knæproblemer, der har plaget ham i lang tid. Mandag aften var der gode nyheder, da han kunne træne med på normal vis.

Uruguays landstræner valgte i samråd med Luis Suárez, at se bort fra ham i holdets to træningskampe her i landskampspausen. Baggrunden var de knæproblemer der har forfulgt angriberen siden sæsonstarten, men som ikke har forhindret ham i at spille.

Den seneste uge har Luis Suárez gennemført en specielt træningsprogram, der skal få knæet på plads og det ser ud til at være gået efter planen. Han var nemlig at finde på træningsbanen mandag aften, sammen med de få øvrige tilbageblevne spillere, Vidal, Denis Suárez, Turan, Deulofeu og Alcácer. Herudover deltog B-holdets Arnaiz og Aleñá også.

Det er en rigtig god nyhed for Valverde, at Luis Suárez ser ud til at være kommet sig over knæproblemerne, for de har sandsynligvis være medvirkende til, at han har haft mere end svært ved at finde topformen og målfarligheden denne sæson.

Se her en video fra mandagens træning:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

.:FORSIDE:.