Braithwaite: 'Jeg kommer for at score mål'

FCBARCELONA.DK - 20.02.20

© Barca TV

Martin Braithwaite er i dag ankommet til Barcelona, hvor han i aften præsenteres på Camp Nou. Danskeren fik sig for kort tiden siden en snak med Barca TV, hvor han udtrykte sin store glæde over klubskiftet.

'Jeg er meget begejstret og det er selvfølgelig en drengedrøm for mig, som er gået i opfyldelse. Alle, der spiller fodbold, drømmer om at spille i Barcelona, og nu er jeg her. Jeg kommer for at vinde titler. Jeg ved, at der er store forventninger, men jeg kommer her for at vinde så meget som muligt' startede en glad Braithwaite.

'Jeg er en teknisk spiller, men også fysisk i den forstand, at jeg er meget hurtig og stærk. Min bedste egenskab vil jeg mene er min intelligens. Jeg bevæger mig meget intelligent på banen og nærstuderer spillet. Jeg kalder mig selv for en fodboldelev. Jeg forsøger altid at forbedre mit spil hver eneste dag. Jeg tror, at mine bevægelser på banen vil hjælpe holdet, men den vigtigste ting er, at jeg er en målscorer. Jeg kommer for at score mål' fortsatte danskeren.

'Messi er måske den bedste spiller nogensinde i fodbold, så det er et stort øjeblik for mig at skulle spille sammen med ham og kunne sige, at jeg har spille med ham' sagde Braithwaite til slut.

Se interviewet herunder.

.:FORSIDE:.