Tilbud: Se Barca-Tottenham til fantastisk pris

22.10  -  Barca har fået en god start på Champions League, hvor man blandt andet har slået Tottenham på udebane. Nu kan du sikre dig en plads på Camp Nou til det omvendte opgør på Camp Nou til en fantastisk pris. Læs mere her.

1 - Ter Stegen

FCBARCELONA.DK - 24.08.14

Fulde navn: Marc-André ter Stegen

Født: 30.04.1992

Nationalitet: Tysk

Foretrukken plads: Målmand

Højde: 189 cm

Vægt: 82 kg

Debut for Barca: 19.07.2014 (Recreativo-Barca)

Marc-André ter Stegen kom til Barcelona i kølvandet af at klubbens mangeårige førstevalg, Víctor Valdés, valgte at forlade klubben i sommeren 2014. Her bragte man den tyske målmand ind for 12 millioner euro, efter mange måneders rygter og spekulation om ter Stegen.

Efter at have spillet hele sin fodboldkarriere, som startede i 1996 da ter Stegen var 4 år, hos Borussia Mönchengladbach, kom gennembruddet i den bedste tyske liga i 2011-2012 sæsonen, hvor ter Stegen blev fast målmand hos Mönchengladbach som blot 19-årig. I løbet af de tre efterfølgende sæsoner, inden skiftet til Barcelona, gik han ikke glip af en eneste Bundesliga-kamp og udviklede sig til at være en central spiller på et af de stærkeste Mönchengladbach i nyere tid.

Den unge tyske målmand bliver anset som værende et af de allerstørste målmandstalenter i øjeblikket, og har allerede fået en lille håndfuld landskampe for det tyske landshold. Ter Stegen fylder med sine 189 centimeter godt i buret og er dygtig til at hente de høje bolde ned. Han er dog langt fra en langsom målmand, for hans mest kendte varemærke er de fantastiske reflekser, der gør at han er utroligt dygtig på stregen. Dertil er ter Stegen en af de bedste målmand, når det kommer til at behandle bolden med fødderne og deltage aktivt i spillet.

Kampprogram 2018/2019