fbpx

Zubizarreta: 'Messi ved allerede hvor han vil spille'

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.04.21

// Lionel Messi // Zubizarreta


Alle venter på at Lionel Messi fortæller hvor han gerne vil fortsætte karrieren i næste sæson, men ifølge Andoni Zubizarreta, så har den argentinske superstjerne allerede taget en beslutning om sin fremtid.

I en snak med Catalunya Ràdio blev Barca-legenden og den tidligere sportsdirektør i klubben spurgt ind til Messis fremtid. 'Der er flere ting der spiller ind i Messis beslutning, men jeg tror, at han allerede mere eller mindre har taget en beslutning om sin fremtid' sagde han.

Han tilføjede: 'Pokalfinalen er en af elementerne i Messis beslutning, som kan hjælpe ham med at bekræfte hans beslutning, men udfaldet af finalen er ikke afgørende for beslutningen. Messi er en veteran og vi har alle haft dage hvor vi ville stoppe med fodbold' kom det fra den tidligere målmand.

'Messi er gammel nok til at vide, at nogle gange vinder du og nogle gange taber du. Det vigtigste er bare, at han har det godt i Barca' sagde 'Zubi' videre.

'Laporta har allerde sagt, at han vil gøre alt for at få Messi til at blive, men Messi har fortjent retten til selv at overveje og bestemme over sin fremtid' lød det også fra ham.

'Hvis Messi så bliver vil det være fantastisk, men hvis han forlader klubben skal trøje nummer 10 ikke pensioneres, som nogle måske vil foreslå. Der skal stadig være spillere, som kan spille i nummer 10, da livet går videre' afsluttede Zubizarreta.

.:FORSIDE:.