Zidane roste Barcas sæson i ligaen

FCBARCELONA.DK - 25.04.18

Da Real Madrid-træner Zinedine Zidane i går holdt pressemøde, blev han bedt om at forklare hvorfor holdet er ude af mesterskabskampen. Her kom der uventet ros til Barca.

Det var ved et pressemøde tirsdag aften, at Zidane skulle forklare årsagen til Real Madrids problemer i denne sæsons La Liga. "Det har været en mærkelig og svær sæson, for i ligaen skal man være på toppen hver tredje dag og det har vi ikke været, men man må også se på den sæson som Barca har haft" kom det fra franskmanden.

Barca er i gang med noget der ligner en nærmest perfekt ligasæson, hvor de ikke har tabt endnu i de første 33 runder. Det har givet dem et så solidt forspring, at de blot behøver et enkelt point i de sidste fem kampe, for at kunne kalde sig mestre.

Lidt pudsigt har Real Madrid stadig en teoretisk chance for at vinde ligaen. De er ganske vist 15 point efter Barca, men vinder de deres fem sidste kampe samtidig med, at Barca taber alle deres resterende kampe, slutter begge hold på 83 point.

Det vil dog ikke være nok for Real Madrid, for ved pointlighed vil det være indbyrdes kampe der afgør førstepladsen. De to mødes i næste måned på Camp Nou og med Barcas opvisningssejr på 0-3 på Bernabeu tidligere på sæsonen, skal Madrid altså vinde med fire mål i Barcelona, for at være bedst indbyrdes.

Den teoretiske chance er der næppe mange der tror på i den spanske hovedstad.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.