Zico og Del Bosque kritiserer Neymars attitude

FCBARCELONA.DK - 06.04.20

© Getty Images

Alt imens rygterne om Neymars mulige tilbagevenden til Barca florerer livligt, får han i dag drøje hug fra den brasilianske legende Zico og fra den tidligere spanske landstræner Del Bosque.

Neymar er en spiller der deler vandene. I dag kommer der kritik af ham fra to personer, der må siges at have stor indsigt i fodbold, nemlig den tidligere brasilianske landsholdsanfører Zico samt den tidligere og meget succesfulde spanske landstræner, Vicente del Bosque. Det sker i to forskellige interviews i de to aviser Sport og El Mundo Deportivo.

'Jeg kan virkelig godt lide Neymars måde at spille på' lægger Zico ud. 'Men han skal være mere professionel som Messi og Ronaldo, der lever for fodbolden. Neymar har for mange adspredelser. Jeg talte med ham for kort tid siden og bad ham om, at være mere professionel' fortsætter han.

Vicente del Bosque ser noget af det samme. 'Han er en svær knægt og for mig er han ikke et godt eksempel. Jeg mener dog stadig at han er en fantastisk spiller og hvis du beder mig nævne de fem bedste i verden, ville han med sikkerhed være på min liste, men på banen forsøger han at snyde og filme for meget. Derudover er der måden han forlod Barcelona på' udtaler spanieren.

De Bosque mener ikke man skal lægge så meget i, at flere af Barcas spillere har udtrykt håb om, at Neymar vender tilbage, blandt dem Messi. 'Det er klubberne der bestemmer hvem der skal købes. Det skal ikke være noget spillerne afgør. Det er det man har en sportschef til' afslutter han.

.:FORSIDE:.