fbpx

Zabaleta: 'Tror ikke Barca kan hente Bernardo Silva'

Allan Stefan - 23.06.22

// Bernardo Silva

Den tidligere Man City spiller, Pablo Zabaleta, har udtalt sig i forbindelse med Barcelonas interesse i Bernardo Silva. Den pensionerede højreback forventer bestemt ikke, at Silva trækker i blaugrana i næste sæson.

Det var til padelturneringen, Legends Trophy, der spilles i Real Club de Polo de Barcelona, at nogle journalister fra den catalanske avis Sport, spurgte Zabaleta ind til Bernardo Silvas mulige skifte til FC Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


‘Jeg tror, ​​at Barca får det meget svært i forhandlingerne med Manchester City. Lige nu Bernardo Silva er en nøglebrik for Manchester City, og uundværlig for Pep’ var svaret.

Det eneste scenarie, hvor Zabaleta reelt tror en transfer kan finde sted, er hvis portugiseren er klar i mælet og nævner i pressen, at hans tid i City er ovre. ‘Hvis det bliver en personlig sag, så vil City og hans agenter være tvunget til, at finde en løsning’, sagde den tidligere forsvarsspiller. ‘Men som tingenes tilstand er lige nu, så tror jeg ikke Barca kan hente Bernardo Silva’ sagde han.

Zabaleta fremhævede også, at Bernardo Silva ikke er en billig spiller. 'Jeg kender ikke Barcas økonomiske situation, om de har pengene til at fuldføre en signing af denne kaliber. Jeg ønsker, han fortsætter i City, men vi får se, hvordan Barcas sommer ender' afsluttede han.

.:FORSIDE:.