fbpx

Yusuf Demir er blevet et kæmpe navn i Østrig

FCBARCELONA.DK - 05.09.21

// Yusuf Demir


Ikke mange kendte til Yusuf Demir inden det uventede skifte til Barca denne sommer og hjemme i Østrig har det vakt opsigt, at den blot 18-årige angriber allerede har fået en plads i førsteholdstruppen.

Det er den østrigske landstræner Franco Foda der sætter ord på reaktionen hjemme i Østrig over Yusuf Demirs flotte start i Barcelona, der har givet ham trøje nr. 11 og en uventet plads på førsteholdet.

'Det kom bag på os alle. Ingen i Østrig havde regnet med, at han ville blive førsteholdsspiller for Barcelona denne sæson. Ingen havde forventet at han ville spille med i førsteholdets træningskampe. Vi troede han skulle udlejes til Barca B' kom det fra Foda i går ifølge avisen Sport.

'I dag bliver han betragtet som det største lovende talent i østrigsk fodbold. Det er der ingen tvivl om. Da vi blev bekendt med, at han ville blive en del af Barcelonas førstehold, skabte det en vild stemning i Østrig omkring ham' fortsatte landstræneren.

Yusuf Demir må dog stadig se sig som reserve på det østrigske landshold. Han startede på bænken i går i VM-opgøret mod Israel. Han kom på banen i det 68. minut, hvor Israel førte med 4-2, et opgør der sluttede 5-2.

.:FORSIDE:.