Yerry Mina: "Jeg vil slå igennem i Barca"

Anders Lang Jensen - 25.05.18

Barcas colombianske forsvarsspiller Yerry Mina siger i et interview til El Mundo Deportivo, at han ønsker en stor fremtid i Barca, og ingen planer har om at forlade Camp Nou trods en hård start i det catalanske.

Den fysisk stærke midtstopper har siden skiftet til Barca i vinter haft en noget bøvlet start. Rent sportsligt har spilletiden været sparsom, og præstationerne i Barca-trøjen har mødt en del kritik. Mina erkender også, at starten har været hård.

"Kritikken efter Levante-kampen påvirkede mig selvfølgelig. Jeg ønsker altid at give 100%, men nogle gange går tingene ikke som planlagt. Jeg ankom midt i sæsonen på et svært tidspunkt. Jeg snakkede med mine holdkammerater, men nu skal jeg for alvor vise, hvorfor jeg er her”, siger forsvarsspilleren, der kom til fra den brasilianske klub Palmeiras.

”Tanken om at forlade Barca strefjer overhovedet ikke mit hoved, og det sker ikke. Jeg vil bryde igennem her, lære hver eneste dag fra mine kollegaer og forbedre mig. Det er ikke nemt, for Barca er det bedste hold i verden. Det forventes, altid du vinder, men det er en god udfordring”, sluttede han.

.:FORSIDE:.