fbpx

Yamal er den yngste målscorer i EM's historie

FCBARCELONA.DK - 10.07.24

 


16-årige Lamine Yamal er ganske enkelt ikke til at stoppe. I tirsdagens EM-semifinale scorede Barca-spilleren et spektakulært mål. Dermed satte Yamal endnu en rekord ved EM som det yngste målscorer i turneringens historie.

Efter en tidlig fransk føring tog Lamine Yamal sagen i egen hånd, da han midt i halvlegen, fra en position udenfor feltet, tog et skarpt træk, hvorefter han drejede bolden op i fjerneste målhjørne til en utrolig 1-1 udligning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed satte Lamine Yamal rekorden som yngste målscorer i EM's lange historie, i en alder af 16 år og 361 dage. Tidligere satte han rekorden som den yngste udtagne spiller ved et EM, dernæst på samme tid yngste til at komme i aktion og til at starte inde. Så kom rekorden som yngste spiller med en assist og i går kulminerede det med rekorden som yngste målscorer.

Nu har Yamal kun en enkelt rekord tilbage at slå ved EM. Det er at blive den yngste spiller nogensinde til at vinde EM, når Spanien søndag aften møder enten England eller Holland, der spiller semifinale i aften.

yamal92F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.