fbpx

Yamal: 'En ære at spille for vores fans i USA'

Peter Vyff - 22.12.23

// Lamine Yamal // Club America

Barca sluttede i nat efteråret af med et nederlag, da holdet måtte se sig slået af Club América. Lamine Yamal leverede dog en flot præstation, selvom han efter kampen fremhævede et punkt, som han er nødt til at forbedre i hans spil.

Det har været en hård efterårssæson for Barca, som fortsat kæmper med at få spillet til at fungere på banen. Catalanerne er dog fortsat tilstede i alle turneringer, selvom der på nuværende tidspunkt er syv point op til Real Madrid og Girona i toppen af La Liga.

Spillertruppen kan dog efter nattens showkamp i Dallas mod Club América, tage på en tiltrængt julepause. Det blev nemlig til endnu en halvsløj indsats af Barca, der tabte 3-2 til mexicanerne. Stortalenterne Marc Guiu og Lamine Yamal kunne dog godt være deres indsats bekendt, da de scorede et mål hver i kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 16-årige Yamal deltog efter opgøret i et interview sportsmediet TUDN, hvor han sagde følgende: 'Det var en fantastisk kamp for begge hold. Det er en ære at spille her foran alle vores Barca-fans i USA. Vi er glade for at have fået muligheden' sagde teenageren.

Kantspilleren roste efterfølgende den mexicanske modstander, og nævnte et område, som han skal forbedre i sit spil: 'Club América overraskede mig meget. Det er i sandhed et rigtig godt spillende mandskab. Men jeg tabte et par bolde i dag, og var ikke god nok i vores boldbesiddelse. Det er noget som jeg er nødt til at forbedre' understregede Yamal.

Catalaneren blev til sidst bedt om at kommentere på Rafael Márquez, der er træner for andetholdet, Barca Atlétic, og et stort mexicansk fodboldikon: 'Sidste sæson havde jeg Rafa som min træner i et par kampe for Atlétic, og han var en person, der støttede mig rigtig meget' afsluttede stortalentet.

.:FORSIDE:.