Xavis trænereventyr starter på søndag

FCBARCELONA.DK - 12.07.19

© Getty Images

Barca-legenden Xavi indleder et nyt kapitel i sit liv, når han på søndag tager hul på jobbet som træner for Qatar-klubben Al-Sadd. Blot en uge senere rejser han til Catalonien med holdet for at spille tre træningskampe.

Efter en gloværdig karriere på banen, skal Xavi Hernández nu prøve kræfter med jobbet som træner. Det sker i den klub han har spillet for, siden han forlod Barca i 2015.

Al-Sadd indleder den nye sæson på søndag, akkurat som Barca gør. Her skal Xavi for første gang lede sit hold på træningsbanen. Efter få dages træning går turen til Catalonien, hvor der er planlagt træningskampe mod Palamós, Olot og Sabadell, der alle er lavere rangerende hold.

Det at Xavi står på sidelinjen vil helt sikkert trække mange tilskuere til de ellers betydningsløse kampe. Specielt kampen mod Sabadell er interessant, for det er nabobyen til Xavis hjemby Terrassa. Xavis far Joaquim har i øvrigt spillet for Sabadell.

Kampen mod Palamós spiles den 21. juli, den 24. gælder det Olot og den 28. møder Al-Sadd så Sabadell.

Der venter med garanti Xavi nogle intense dage, for udover at tage fat på det nye fag, vil han også få masser af opmærksomhed fra den catalanske presse og en masse landsmænd.

.:FORSIDE:.