Xavis første modgang som træner

FCBARCELONA.DK - 08.10.19

© Getty Images

Xavi har fået en flot start på sin trænerkarriere, men i de seneste kampe har han oplevet sin første alvorlige modgang med Qatar-klubben Al Sadd, blandt andet med et smertefuldt 1-4 nederlag på eget græs i Champions League.

Xavi gør sig sine første erfaringer som træner i Al Sadd, som han spillede nogle år for efter skiftet fra Barca. Han fik en glimrende start i trænersædet, men intet varer som bekendt evigt. Som alle andre trænere må Xavi nu også erkende, at det ikke er alt der lykkes.

Xavi havde bragt Al Sadd til semifinalen i den asiatiske Champions League, hvor de i det første opgør tog imod Al Hilal fra Saudi Arabien. Her endte det med en sikker 1-4 sejr til Al Hilal.

Dermed var det ikke slut med modgangen for Xavi, for i den efterfølgende kamp i den hjemlige liga, ligeledes på hjemmebane, tabte Al Sadd med 2-4 til Al Rayyan. Det var første nederlag i ligaen, som Al Sadd havde indledt med fire sejre.

Dermed står Xavi for første gang i noget der kan ligne en krise og det er noget der vil give ham endnu mere af den erfaring han forsøger at samle sammen, for en dag at kunne vende tilbage til Barca som træner.

644x70

.:FORSIDE:.