fbpx
Annonce

Xavi viste ingen gestus til Braithwaite da han kunne

FCBARCELONA.DK - 25.02.22

// Napoli // Martin Braithwaite

ps5 art


Xavi har tydeligvis ikke den store fidus til Martin Braithwaite, der for sjette kamp i træk blev siddende på bænken i går. Selv ikke da kampen mod Napoli var afgjort, fandt Xavi behov for at give danskeren spilletid.

Barca førte med 1-4 og var i fuld kontrol, da Xavi et kvarter før tid ønskede at tage Adama og Aubameyang ud. Her kunne Barca-træneren have peget på Martin Braithwaite til lidt sjælden spilletid, men det var i stedet Dembélé og Luuk de Jong der blev sendt på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Få minutter senere var det Ferran Torres der blev taget ud og her ville det være endnu mere oplagt at belønne Braithewaite for det hårde arbejde på træningsbanen. Her var det dog Riqui Puig der kom ind.

Dermed oplevede Braithwaite sin sjette kamp i træk uden et eneste minut og det begynder at blive svært at se, hvornår Xavi kan få brug for den danske angriber. Memphis er snart ved at være klar og så bliver det kun endnu sværere for Braithwaite.

Konklusionen kan kun være, at Xavi ikke mener at Braithewaite er den rigtige til at hjælpe holdet for tiden. Spørgsmålet er om det overhovedet sker i sæsonens slutfase, hvor hver eneste kamp er vigtig for holdet og hvor Xavi næppe giver sig i kast med de store eksperimenter.

Xavis manglende tro på Braithwaite kan meget vel være forløberen for et klubskifte til sommer, for det virker nærmest umuligt fr danskeren at få vendt situationen, når han ikke kommer på banen.

.:FORSIDE:.