fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi var ikke så solide som vi plejer'

FCBARCELONA.DK - 08.04.22

// Xavi // Eintract Frankfurt

Xavi udtrykte tilfredshed med resultatet, men ikke med spillet, da han holdt pressemøde efter 1-1 kampen mod Eintracht Frankfurt. Han ærgrede sig over, at holdet ikke leverede på det normale niveau.

'Normalt ville vores hold kunne skabe mere, men sådan blev det ikke, tværtimod. Det blev ikke noget let kamp. Vi evnede ikke at stoppe deres omstillinger og vi var ikke så solide som vi plejer. Derudover var banen ikke i den bedste stand. Jeg havde på forhånd advaret om, at det ville blive en hård modstander' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er ikke tilfreds med kampen, men det er jeg med resultatet. Det bliver svært på Camp Nou og vi får brug for vores tilhængere, for det skal afgøres på vores bane' sagde han videre.

'Det handlede ikke om vores indstilling, for den manglede ikke. Det vil aldrig ske under mig. Det handlede om vores spil, for vi gjorde det ikke godt, men det gjorde Frankfurt og alligevel fik vi udlignet. Vi kan kun have respekt for Frankfurt, men det bliver noget andet på hjemmebane, for her kan vi angribe bedre, for græsset var ikke godt og bolden trillede skidt' fortsatte Xavi.

'Vi må ikke tabe så mange bolde og det har vi lært i dag. Vi kunne have begået et par taktiske frispark, men fem spillere var i fare for karantæne. Nu sluttede det uafgjort og det et fint resultat efter den kamp vi spillede' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.