fbpx

Xavi: 'Vi skal spille bedre end i de seneste kampe'

FCBARCELONA.DK - 13.04.22

// Xavi // La Liga

Xavi Hernández holdt onsdag eftermiddag pressemøde forud for torsdagens afgørende kvartfinale i Europa League mod Eintracht Frankfurt. Her erkendte catalaneren, at man skal spille bedre end i de seneste kampe for at gå videre.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Kampen:
'Der er ingen tvivl om, at Frankfurt vil komme blæsende. De har offentligt meldt ud, at kampen i morgen er den vigtigste i deres sæson, men det samme er gældende for os. De spillede en god kamp på deres stadion, hvor støtten fra deres tilhængere overraskede os. Jeg er sikker på, at de kommer til at være præcis lige så aggressive selvom de spiller på Camp Nou. Vi skal virkelig passe på, at vi ikke mister bolden'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Forbedre spillet:
'I de seneste kampe har vi ikke spillet op til vores niveau. Vi skal forsvare os meget bedre med bolden og sørge for at spille mere flydende. Vi skal stå bedre på banen og positionere os bedre. Derudover skal vi forbedre vores høje pres. Jeg tror, at disse ting bliver nemmere når vi spiller på Camp Nou foran vores tilhængere. Det er nødvendigt, at vi spiller bedre end i de seneste kampe hvis vi vil gå videre'.

Luuk de Jong:
'Jeg sætter meget stor pris på at have ham i truppen. Han er et forbillede i den måde han arbejder på og han er meget professionel. Han brokker sig aldrig og træner altid 100%. Han er fantastisk at have på holdet'.

Lewandowski:
'Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om ham på. Lige nu skal vi kun fokusere på kampen i morgen og ikke tale om spillerkøb'.

Piqué:
'Han er udtaget, men vi ved endnu ikke om han bliver klar. Han vil blive testet i morgen og her må vi se, hvor ondt han har. Hvis han ikke er 100% klar bliver det svært for ham at spille i så vigtig en kamp'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hjemmebanefordel:
'Det er klart, at Camp Nou kan blive en afgørende faktor i morgen og det skal den også være. Vi spiller på vores eget stadion foran vores tilhængere. Lige siden min ankomst som træner har vores fans på tribunerne været fantastiske. VI har brug for dem i morgen. Jeg håber, at de vil sørge for en vild stemning. Jeg ved, at de ikke vil svigte os'.

Pres og forventninger:
'Vi er Barca og her skal man altid vinde og spille god fodbold. At vinde 1-0 i morgen er ikke godt nok. Vi skal være gode til det hele og derfor er Barca den sværeste klub at være i. Der er ingen anden klub i verden, hvor det er på samme måde'.

Real Madrid og Villarreal i CL-semifinalen:
'Deres avancement i går viser, at La Liga slet ikke er så langt fra Premier League. De spanske hold går hele vejen i turneringen og spiller godt. Jeg så begge kampe i går. Vores mål er at spille Champions League til næste sæson'.

.:FORSIDE:.