fbpx

Xavi: 'Vi skal have genstartet holdet'

FCBARCELONA.DK - 11.12.21

// Xavi // Osasuna

ps5 art


Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for kampen i morgen eftermiddag mod Osasuna. Her blev der naturligt talt meget om holdets aktuelle svære situation, men Xavi fastholdt, at udviklingen kan vendes.

'Der venter os en meget svær kamp i morgen, for Osasuna forsvarer sig rigtig godt. De har spillet med fem i forsvaret mod de store hold, så vi skal styre spillet og angribe. Jeg ved ikke om de vil presse os højt. De spiller meget direkte fodbold og med stor holdånd, men vi er klar til opgaven' indledte han om søndagens opgør i Pamplona.

Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Mulighederne i ligaen:
'I morgen er endnu en finale og vi må ikke miste flere point. Det eneste vi kan gøre er at kæmpe for det og tro på det, for der mangler stadig meget. Vi er ikke i den bedste periode af klubbens historie, og vi har brug for at få noget glæde os over'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Forhåbninger til årets tre sidste kampe:
'Jeg vil meget gerne slutte året med ni point, men det taler vi om efter kampen mod Sevilla' (Årets sidste, red.).

Holdets exit af Champions League:
'Jeg er bekymret og vi skal have humøret tilbage efter at vi røg ud. Der er en ny opgave i morgen. Vi har forbedret os, men mod Bayern var vi underlegne. Man må acceptere, at de andre var bedre. Vi arbejder på at bringe Barca tilbage hvor vi fortjener'

Luuk de Jongs rolle mod Osasuna i fraværet af Memphis:
'Han er en eksemplarisk professionel. Han har nogle andre egenskaber end Memphis, men han kan tilføre os løsninger og det skal vi udnytte'

Holdets niveau:
'Vi skal være stærke og forstå, at vi er langt fra hvor vi gerne vil være, men holdet har niveauet til at spille med om titler'.

Målsætningen for sæsonen:
'Vi arbejder for at vinde titler og det har vi gjort den seneste måned. Resultaterne er ikke kommet, men vi arbejder hårdt for at det sker. Vi skal opmuntre spillerne, for det er en god trup, men vi skal også være realistiske, for vi er i en svær situation rent fodboldmæssigt'.

Forstærkninger til januar:
'Vi bundet ret meget på hænder og fødder, men der er muligheder. Det har jeg talt med præsidenten og bestyrelsen om, men det er ikke tiden nu til at kommentere det nu, for i morgen venter der os en nøglekamp'.

Hvordan vendes udviklingen:
'Vi skal have genstartet holdet. Vi må ikke få den oplevelse, at det nu kun handler om nederlag. Vi skal kræve med engagement, dedikation og professionalisme, og større krav ved træningen. En epoke er slut og nu starter Barca på en ny'.

.:FORSIDE:.