fbpx

Xavi: 'Vi manglede effektivitet og tålmodighed'

FCBARCELONA.DK - 21.08.23

 


Xavi udtrykte tilfredshed med holdets præstation i kampen mod Cádiz, da han mødte presse efterfølgende. Han erkendte dog også, at de burde have scoret tidligere i opgøret, men at sejren var helt fortjent.

'Det var svært og vi skulle have scoret meget tidligere, men effektiviteten er ikke vores stærke side her i sæsonstarten. Vi dominerede og spillede bolden hurtigt rundt, men vi manglede effektivitet og tålmodighed, men det er en stor sejr' indledte han.

'Det er svært når modstanderen står helt tilbage og der ikke er en rytme i kampen. Vi var ikke gode med de sidste pasninger, men vi fik skabt klare chancer. Vi var bedre i anden halvleg, men vi risikerede mere til sidst og det skabte en god pasning. Jeg er ret tilfreds med holdet og med spillet, men vi skal være mere tålmodige. Der er tale om en meget fortjent sejr' fortsatte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Lamine Yamals præstation:
'Jeg ser ham klar ved de daglige træninger. Han kan gøre en forskel. Vi skal passe godt på ham, for han er et stort talent og jeg ser ingen problemer i at bruge ham. Han er klar til at være vigtig'.

Lewandowski fik ikke scoret:
'Han havde to eller tre klare chancer og han skal være lidt mere tålmodig og finde den rigtige position. Han gjorde det godt og lagde en assist til scoringen fra Ferran Torres, men som alle angribere, har han brug for et mål'.

Kun små 40.000 tilskuere på Estadi Olímpic Lluis Companys:
'Jeg synes det var fint og meget positivt for klubben. Det er vigtigt at vi står sammen og der blev bakket godt op hele tiden. Det er positivt at 40.000 møder op og støtter holdet til det sidste'.

Ferran Torres fik scoret:
'Siden han kom hertil har han været et godt eksempel på hårdt arbejde og anstrengelse. Det betaler sig i sidste ende'.

Gündogans oplæg til 1-0 målet:
'I sidste sæson manglede vi noget i det centrale spil, og i dag kom målet her. Det er meget positivt og vi har købt ham for dette. Han gør en forskel med sine sidste pasninger'.// Xavi // Cadiz
.:FORSIDE:.