fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi har truppen til at spille med om det hele'

FCBARCELONA.DK - 02.09.22

// Xavi // Sevilla

Der var meget at tale om, da Xavi i dag holdt pressemøde op til kampen i morgen aften ude mod Sevilla. Her udtrykte Barca-træneren tilfredshed med sin trup, men erkendte også, at han gerne ville have haft et par spillere mere.

'I morgen har vi en rigtig svær udekamp på Sevillas bane. Det er altid svært at vinde der. De har et godt hold på Champions League niveau. At de kun har fået ét ud af ni point snyder. Jeg har set deres tre kampe og de fortjente mere. De vil være aggressive og intense, ligesom tilskuerne vil lægge et pres. Det er en vigtig opgave' indledte Xavi om kampen lørdag aften.

Her er hvad Xavi ellers kommenterede:

Artiklen fortsætter under annoncen


Tilfreds med truppen?
'Jeg mangler et par spillere, men når det er sagt, er jeg super tilfreds og har ikke noget at klage over. Klubben har anstrengt sig meget og jeg er meget taknemmelig. Vi har arbejdet som et hold og gjort en spektakulær anstrengelse. Vi er meget tilfredse med hvor vi er nu. Vi har truppen til at kæmpe med om det hele og det skal vi nu vise på banen'.

Føler Xavi pres for at vinde noget?
'Det er et pres hver eneste dag. Hvis du vinder er det perfekt og hvis du taber, er det en katastrofe og du kan ikke gå på gaden. Jeg er et stort konkurrencemenneske og jeg vil give alt for at det lykkes. Jeg håber meget på, at det kan blive en flot sæson. Det er bolden der afgør det, men vi går efter det hele'.

Ingen officiel udmelding endnu om Marcos Alonso:
'Vi er optimiske og tror det hele løser sig i dag. Jeg er sikker på at det bliver officielt og at han kan indskrives i Champions League'.

Salget af Aubameyang:
'Det ærgrer mig at han rejser, akkurat som med alle de andre, for de har været professionelle, også dem jeg meddelte i maj, at jeg ikke regnede med dem. Aubameyang har hjulpet os meget og som person er han fantastisk. Han smiler altid og træner godt'.

Valget af Héctor Bellerín:
'Vi ønskede to naturlige backs, specielt i højre side og Bellerín kommer til at hjælpe os meget. Han er meget professionel'.

Er der et generationsskifte i gang?
'Det sker for alle og det vil også ske for Pedri, når han runder de 30 år. Det er svært at sige hvornår det sker. Tag mig selv. Da jeg var 35 fik jeg tilbudt tre år mere, men jeg følte tiden var inde. Sådan er livet'.

Gerard Piqué er henvist til bænken:
'Det er trænerens afgørelse. Man kan bruge elleve spillere og fem udskiftninger. Han kommer til at spille når han er på toppen. Både Piqué og Alba hjælper os meget, uanset om de spiller eller ej'.

Tre venstre backs i truppen:
'Jeg ønsker at have Alba her som anfører. Han er meget engageret i klubben og jeg har aldrig overvejet, at han skulle væk. Der kommer kampe til alle'.

Memphis er stadig i truppen:
'Han er en meget moden og værdsat person, der trods sin alder har en stor erfaring. Han er en leder og han kommer til at hjælpe os. Han er en vinder'.

.:FORSIDE:.