fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi har forbedret os, men ikke nok'

FCBARCELONA.DK - 23.05.22

// Xavi // Villarreal

Xavi følte at Barca havde fortjent mere i opgøret mod Villarreal, specielt efter holdets første halvleg. Efter kampen ærgrede han sig over, at der blev begået fejl der kostede to mål. Samtidig gjorde han status over sæsonen.

'Vi havde fortjent at være kommet foran i første halvleg, men på en enkelt fejl af os lukkede vi et mål ind og derefter kom der en individuel fejl. Vi skal have minimeret vores fejl, for vi har foræret vores modstandere for meget. Det har gjort sæsonen meget lang' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

'Vi sluttede ikke sæsonen godt af, men vi har nået vores mål og sluttede som toer. Nu skal vi holde en pause og begynde arbejdet på kontorene. Der er mange ting der skal ændres, for at vi igen kan være med og spille om titler. Vi må ikke få endnu en sæson uden at vinde noget'.

'Jeg vidste, at jeg kom på et svært tidspunkt. Vi har forbedret os, men ikke nok. Vi har spillet flotte kampe, men vi skal være mere stabile. Nu skal vi arbejde på næste sæson og tænke positivt, for vi har reddet en sæson der kunne være blevet katastrofal. Jeg kom til på et af de værste tidspunkter i klubbens historie'.

'Når vi tænker på hvor vi var i november, kan vi være tilfredse, men ikke glade. Vi har gjort en stor anstrengelse og jeg synes vi har fortjent mere. Vi har arbejdet godt og slutter som toer, så vi kommer med i Champions League og supercuppen'.

'Jeg ved ikke om det var Dembélés sidste kamp. Spillerne tager hen hvor de tror de bliver mest lykkelige. Det har vi set med Mbappé. Dembélé har hjulpet os meget siden november, hvor han har gjort en forskel i mange kampe. Hvis han ikke bliver hos os, vil jeg ønske ham held og lykke'.

Til sidst blev Xavi spurgt til rygterne om, at PSG er klar til at sælge Neymar og om Barca vil prøve at hente brasilianeren tilbage. 'Vi må se hvad vi er stand til, men det ville blive svært, for han har en kontrakt. For at være ærlig, har vi ikke talt om at hente Neymar tilbage'.

.:FORSIDE:.