fbpx

Xavi: 'Vi har brug for at vinde over Valencia'

FCBARCELONA.DK - 19.02.22

// Xavi // Valencia

ps5 art


Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen eftermiddag mod Valencia på Mestalla. Her understregede han vigtigheden af, at holdet får tre point med hjem, for at holde sig inde i ligtabellens top 4.

'Jeg tror vi skal sætte vores eget tempo og cirkulere bolden hurtigt rundt. Valencia spiller selv i et højt tempo og med stor intensitet. Vi kommer til at kæmpe for det' indledte Xavi om søndagens opgave.

'Vi skal til en svær bane mod en hård modstander, så det bliver en svær og intens kamp. Hver kamp er som en finale og vi skal slutte mellem de fire bedste, så vi er under pres. Derfor har vi brug for at vinde' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers kommenterede:

Luuk de Jongs rolle i truppen:
'Han leverer rigtig godt og passer godt på sig selv. Han er et eksempel at følge. Han er talentfuld og hjælper os meget'.

Hvornår er Memphis klar igen?
'Det venter vi på og han er næsten klar. Den næste uge bliver afgørende. Det er en spiller der scorer mål og lægger de sidste pasninger. Han kommer til at hjælpe os meget'.

Hvornår starter Dembélé på banen?
'Det kan ske i morgen eller på torsdag. Når han har spillet, har det været meget engageret. Han er en del af truppen som alle andre'.

Ilaix Moriba er med hos Valencia:
'Hver enkelt bestemmer sin egen fremtid. Man kan begå den fejl at forlade hvad jeg mener er verdens bedste klub. Han er en komplet spiller, så det er ærgerligt. Nu får han en ny mulighed i Valencia og jeg ønsker ham det bedste'.

Frenkie de Jongs stigende formkurve:
'Han er en fantastisk spiller og han er trådt et skridt frem. Han hjælper i forsvaret og kommer med frem i feltet, men der skal roteres, for det er fysisk krævende'.

Kritikken af Ferran Torres efter Napoli-kampen:
'Vi taler sammen og jeg har fuld tillid til ham. Han er en stor spiller, der bliver endnu større. Jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at gøre en forskel'.

.:FORSIDE:.