fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi forventer et fysisk stærkt Elche-hold'

Anders Lang Jensen - 16.09.22

© FC Barcelona
// Xavi // La Liga // Elche

Lørdag venter et opgør mod Elche hjemme på Camp Nou, og forud for den kamp har Xavi givet sit perspektiv på opgaven ved et pressemøde fredag. Cheftræneren tror på en svær opgave mod et fysisk stærkt Elche-mandskab.

Barca vandt begge opgør mod Elche i sidste sæson med 2-1 og 3-2, men det var ikke uden problemer for catalanerne i de to kampe. Derfor skal man ikke undervurdere lørdagens modstander, slår Xavi fast.

Elche:
’Vi forventer den samme modstand, som vi mødte sidste sæson – et fysisk stærkt mandskab. De har nogle styrker i deres teamwork. Vi vandt kun udekampen takket være et mål på straffespark af Memphis’, sagde Xavi ved fredagens pressemøde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Gavis forlængelse:
’Det er gode nyheder – den vigtigste nyhed i hele ugen faktisk. Han er en leder trods hans unge alder. Han er moden og spiller fodbold på en let og elegant måde’.

Ansu Fati:
’Ansu har det godt. Han er en dygtig spiller, og han gør forskellen, når han kommer på banen – det er vigtigt for os. Vi forventer lidt mere intensitet fra ham under kampene, men han arbejder sig stille og roligt frem. Han ved, at han kommer fra en svær skadessituation. Vi skal være forsigtige med ham. Sidste år var vi måske for hastige med ham – det var et problem’.

Landsholdspausen:
’Pausen kommer på et godt tidspunkt for os. Vi har rejst meget. For staben er det en tiltrængt pause, for nærmest 90 procent af spillerne rejser af sted med deres landshold’.

Bayern-kampen:
’Når man ser kampen, indser man, at vi skulle have vundet, men vi manglede effektivitet. Man skal være fuldt fokuserede i 90 minutter, og vi skal lære af disse fejl – jeg har vist videoklip af holdets fejl til truppen. Vi må ikke brænde så mange chancer i Champions League-kampe’, sluttede Xavi.

xavi5

.:FORSIDE:.